DNVP werkt met gecertificeerde LVV- registervertrouwenspersonen

DNVP werkt met gecertificeerde LVV- registervertrouwenspersonen

Kennis maken met de Nieuwe Vertrouwenspersonen

Het kiezen voor een vertrouwenspersoon is erg belangrijk. Het is meer dan, via een aansluiting, voldoen aan wet- en regelgeving. Het gaat ook om welzijn, werkgeluk & juiste omgangsvormen creëren binnen een organisatie.

Jeanine, LVV register vertrouwenspersoon en founder van DNVP, De Nieuwe Vertrouwenspersonen. De naam DNVP omdat we meer willen bieden dan alleen vertrouwenspersonen.

Jeanine heeft als als bedrijfskundige (aan de Rijks Universiteit Groningen) meer dan 25 jaar ervaring als (organisatie) coach, trainer en vertrouwenspersoon. Haar ervaring met het bespreekbaar maken van – veelal verborgen – leed dat mensen treft, maakt dat zij een antenne heeft ontwikkeld voor vertrouwenskwesties. Ze is een toegewijde, ervaren & compassievolle vertrouwenspersoon die ervan overtuigd is dat een sociaal veilige & een integere werkplek veel kan opleveren voor iedereen. Haar kracht ligt in het intermenselijk contact en het voeren van gesprekken over persoonlijke en soms gevoelige onderwerpen. De rode draad door haar carrière is het gepassioneerd adviseren en/of aansturen van mensen om samen de juiste omstandigheden te creëren die nodig zijn om iets te bewerkstelligen en te ontwikkelen.

Altijd no-nonsense, hands-on, resultaat- en procesgericht en met veel enthousiasme.

Bovendien werken we bij DNVP intensief samen met een netwerk van professionals zoals vertrouwenspersonen, vitaliteits- en organisatie-coaches en mediators. 

DNVP: Praktijk voor sociale veiligheid & goed werkgeverschap zorgt voor;

  • Een veilige plek
  • Vertrouwelijkheid
  • Geheimhouding
  • Een luisterend oor & sparren
  • Opvang, begeleiding & advies
  • Voorlichting & verwijzing
  • Gevraagd & ongevraagd advies

Jeanine heeft de geaccrediteerde opleiding gevolgd tot LVV- register Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen & Integriteit (LVV= Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen) en jaarlijkse bijscholing en intervisie is een vast onderdeel van de accreditatie. Daarnaast heeft zij trainingen gevolgd op het gebied van bedrijfskunde, (organisatie)coaching, projectmanagement, vitaliteitscoaching, communicatie en mediation.

Voor zowel de werkgever als werknemer zal Jeanine met haar kennis over omgangsvormen en hun bewogenheid voor mensen de juiste gesprekspartner zijn voor uw organisatie. Jeanine is getrouwd en heeft 3 zoons.

Wil je graag meer weten?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Verhoogde productiviteit

Vertrouwenspersonen hebben een goede invloed op het ervaren van werkgeluk en dit heeft een positieve invloed op de productiviteit. 

Minder stress en gezondheidsvoordelen

Wij ontzorgen bij het creëren van  een sociaal veilige organisatie. Hierdoor ervaren werknemers doorgaans minder stress op het werk. 

Verbeterde klanttevredenheid

Gelukkige werknemers hebben vaak positievere interacties met klanten en collega’s. Dit kan resulteren in een betere klantenservice en hogere klanttevredenheid.