Maak kennis met Jeanine!

Maak kennis met Jeanine!

Jeanine

drs. J.J.S. (Jeanine) Eikmans- Poelstra

Telefoon: 06- 39488702
KvK: 30094167
LVV registratie: VP – 2860

Na de studie Bedrijfskunde aan de Universiteit van Groningen is ze werkzaam geweest in de healthcare en het bedrijfsleven.

De rode draad door haar carrière is het gepassioneerd adviseren en/of aansturen van mensen om samen de juiste omstandigheden te creëren die nodig zijn om iets te bewerkstelligen en te ontwikkelen.

Altijd no-nonsense, hands-on, resultaatgericht en met veel enthousiasme.

Ze wordt vaak door mensen in vertrouwen genomen wat betreft conflicten en/of gedoe op het werk en ziet dat haar gevoel voor integriteit, empathie, pragmatisme en rust gecombineerd met een helikopterview gewaardeerd wordt. Om professionaliteit en kwaliteit te kunnen borgen heeft ze de opleiding tot vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit succesvol afgerond. Ze zet zich volledig in om die vertrouwenspersoon te zijn die ze zelf bij een minder leuke werkervaring zo graag had willen hebben.

Wil je graag meer weten?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Verhoogde productiviteit

Vertrouwenspersonen hebben een goede invloed op het ervaren van werkgeluk en dit heeft een positieve invloed op de productiviteit. 

Minder stress en gezondheidsvoordelen

Wij ontzorgen bij het creëren van  een sociaal veilige organisatie. Hierdoor ervaren werknemers doorgaans minder stress op het werk. 

Verbeterde klanttevredenheid

Gelukkige werknemers hebben vaak positievere interacties met klanten en collega’s. Dit kan resulteren in een betere klantenservice en hogere klanttevredenheid.