DNVP voor meer rendement!

DNVP voor meer rendement!

Webshop

Meten is weten

Voorkomen door te monitoren!
Wat u niet meet kunt u niet verbeteren. Wij van de DNVP kunnen u helpen door de situatie op een eenvoudige manier (anoniem en vertrouwelijk) in kaart te brengen.

DNVP Monitor Werkstress

Wij kunnen u helpen door de werkstress bij uw bedrijf op een eenvoudige manier (anoniem en vertrouwelijk) in kaart te brengen, knelpunten te analyseren zodat u met een onderbouwd advies de werkstress kunt verminderen.

DNVP Ongewenst Gedrag Monitor

Wij kunnen u helpen door ongewenst gedrag bij uw bedrijf op een eenvoudige manier (anoniem en vertrouwelijk) in kaart te brengen, knelpunten te analyseren zodat u met een onderbouwd advies de werkstress kunt verminderen.

DNVP Integriteit Monitor

Wij kunnen u helpen met de DNVP monitor integriteit waarbij we integriteit op een eenvoudige manier (anoniem en vertrouwelijk) in kaart  brengen en knelpunten analyseren.

Externe Vertrouwenspersoon

Kies voor een aansluiting bij DNVP om gewenste omgangsvormen & integriteit op de kaart te zetten!
Met een aansluiting bij DNVP, praktijk voor sociale veiligheid & goed werkgeverschap, krijgen de werkgever en werknemer onbeperkt toegang tot een extern LVV- register vertrouwenspersoon.

Het is een proactieve & preventieve stap om de gezondheid en het welzijn van medewerkers te waarborgen, werkgeluk te creëren, problemen te voorkomen of op te lossen en een positieve en ondersteunende omgeving te bevorderen.

Basispakket

€ 29 p/mnd

Met het basis pakket voldoet u aan de wet- en regelgeving; uw organisatie heeft een aansluiting met een DNVP LVV- register vertrouwenspersoon en u kunt u voor minder dan €1,- per dag rekenen op onze diensten.

Pluspakket

€ 49 p/mnd

Bij het plus pakket heeft u alles van het basispakket met daarbij een op maat gemaakte gedragscode ongewenste omgangsvormen. Deze gedragscode wordt op maat gemaakt, geïntroduceerd en geïmplementeerd in de organisatie. Tevens is dit pakket inclusief 3 consult-uren per jaar.

Premiumpakket

€79 p/mnd

Het premium pakket biedt dat fijne beetje extra. Naast de voordelen van het pluspakket, totaal inclusief 6 consult-uren per jaar kunt u gebruik maken van de DNVP informatieve tools namelijk: DNVP stress monitor, DNVP (on)gewenst gedrag monitor en DNVP integriteit monitor.

Online & Praktisch

DNVP organiseert regelmatig (online) trainingen en workshops. Automatisch op de hoogte gesteld worden? Abonneer u dan op de gratis DNVP-nieuwsbrief.

Training Boost je werkgeluk

€ 39,--

Training “Boost je werkgeluk”. Het DNVP- regiemodel: creëer in 4 stappen meer werkgeluk!

Voor minder dan €1,- per dag beschikt u al over een aansluiting! 

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Verhoogde productiviteit

Vertrouwenspersonen hebben een goede invloed op het ervaren van werkgeluk en dit heeft een positieve invloed op de productiviteit. 

Minder stress en gezondheidsvoordelen

Wij ontzorgen bij het creëren van  een sociaal veilige organisatie. Hierdoor ervaren werknemers doorgaans minder stress op het werk. 

Verbeterde klanttevredenheid

Gelukkige werknemers hebben vaak positievere interacties met klanten en collega’s. Dit kan resulteren in een betere klantenservice en hogere klanttevredenheid.